Felietony

Najnowsze oferty








































Polityka prywatności

1/4/2011 | redakcja Fagora.pl
Podczas korzystania z funkcji oferowanych na naszych poratlu mogą Państwo zostać poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych.
Dane osobowe użytkowników są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami ustawy o ochronie danych osobowych. Zbiór danych osobowych jest traktowany jako wydzielona informatyczna baza danych, przechowywana na serwerze Serwisu w specjalnej strefie bezpieczeństwa, z ograniczonym dostępem.

PFRN nie przekazuje, nie użycza i nie sprzedaje zgromadzonych danych osobowych innym osobom czy podmiotom. Sytuacja taka może mieć jedynie miejsce w przypadkach kiedy wymagają tego przepisy prawa.

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskamy dzięki funkcjonowaniu tych stron.

Niektóre strony naszego serwisu (np. notatnik) mogą wykorzystywać "cookies" (jest to informacja zapisywana przez serwer na komputerze użytkownika, którą to serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego samego komputera), do celów statystycznych lub ułatwienia korzystania z funkcjonalności serwisu. Warunkiem działania tych plików jest ich akceptacja przez przeglądarkę użytkownika oraz nie usuwanie ich z dysku.
 
aktualizacja: 15-03-2013
 
PFRN w związku z udostępnianiem serwisu internetowego FAGORA.pl i proponowanej w nim zawartości stosuje tzw. pliki cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika. Informacje te serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego. Pliki cookies stanowią zazwyczaj pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego FAGORA.pl

Informujemy, że zgodnie z ogólnie przyjętą praktyką w serwisach WWW, przechowujemy zapytania HTTP kierowane do naszych serwerów. To oznacza, że posiadamy informacje o publicznych adresach IP, z których użytkownicy przeglądają treści naszych serwisów. Zasoby, które są przeglądane są reprezentowane jako adresy URL.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  • dostosowania zawartości serwisów internetowych do preferencji użytkownika,
  • tworzenia statystyk, które pomagają nam poznać, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych,
  • ułatwienia logowania i utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego,
  • dostarczania użytkownikom treści bardziej dostosowanych do ich preferencji.
Następujące informacje zbieramy:
  • identyfikator sesji ustanowionej z serwerem WWW 
Powyższe dane nie są kojarzone z określonymi osobami przeglądającymi strony FAGORA.pl z zastrzeżeniem danych użytkowników logujących się dobrowolnie do wybranych części serwisu FAGORA.pl
 
Wykorzystywanie danych
 
Logi są gromadzone i przechowywane przez czas nieoznaczony jako materiał pomocniczy – techniczny, służący do administrowania serwisem. Informacje w nich zawarte nie są ujawniane nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania siecią oraz serwerami FAGORA.pl w tym naszego partnera technologicznego firmy KOMAKO Sp. z o.o. Na podstawie plików logów mogą być generowane statystyki stanowiące pomoc w administrowaniu. Zbiorcze podsumowania w postaci takich statystyk nie zawierają żadnych cech identyfikujących osoby odwiedzające serwis.
 
Pliki Cookies stosowane w serwisie FAGORA.pl nie przechowują żadnych danych osobowych ani innych informacji zebranych od użytkowników.
 
 
W razie dodatkowych pytań możecie Państwo skorzystać z formularza konatakowego.
 
 
 
 

Notes

zapytaj eksperta
CCIM najlepszy program edukacyjny

Partnerzy

  • ARCHETON - projekty domów
  • Facebook nieruchomości
  • realtor.com
  • Centralny Rejestr